Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.
Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Galaktyka
Gluten na widelcu Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową Green Peter H. R., Jones Rory
Broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-757-9551-6 |
EAN: 9788375795516 |
Tytuł oryginalny: Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life |
Liczba stron: 322 |
Format: 16.0x24.5cm |
Cena detaliczna: 42,90 zł |
42,90 zł
Produkt niedostępny
42,90 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Ebook i Audiobook
Czytaj jak chcesz. Książka dostępna na czytniki i aplikacje mobilne.
Ebook na
Kup ebook
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem