Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią.
Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i – oczywiście – na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy, chociaż – jeżeli mamy czas – można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i zrobić danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają.
Pamiętając o zaletach tych dań, proponujemy Państwu książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki.
Prószyński Media
Zapiekanki, grzanki, pizze Praca zbiorowa
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
Pierwsze wydanie: 2014-01-30 |
ISBN: 978-83-783-9689-5 |
EAN: 9788378396895 |
Liczba stron: 176 |
Format: 165x235mm |
Cena detaliczna: 12,99 zł |
12,99 zł
Produkt niedostępny
12,99 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem