Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
Multico
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 8370734413 |
EAN: 9788370734411 |
Tytuł oryginalny: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH |
Liczba stron: 120 |
Format: 13.0x19.0cm |
Cena detaliczna: 25,00 zł |
25,00 zł
Produkt niedostępny
25,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem