Kluski i pierogi zawsze znajdą amatorów!
Kluski i pierogi to potrawy, które należą do grupy dań mącznych. Te zaś od dziesięcioleci uważano za dania tuczące, a tym samym niezdrowe. Dziś specjaliści od żywienia kładą nacisk na ich inne wartości.
Przede wszystkim na długo zapewniają uczycie sytości, a spożywane w odpowiedniej ilości nie tuczą. Warto zauważyć, że tuczące są głównie dodatki do klusek i pierogów, a więc tłuste zawiesiste sosy lub tłuste
sery. Można je zastąpić warzywami i lekkimi sosami. „Najlepsze przepisy na kluski i pierogi” to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia
oraz lęku o swoje zdrowie i figurę.
Prószyński Media
Najlepsze przepisy na kluski i pierogi Praca zbiorowa
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
Pierwsze wydanie: 2015-10-14 |
ISBN: 978-83-796-1155-3 |
EAN: 9788379611553 |
Liczba stron: 176 |
Wydawnictwo: Prószyński Media |
Format: 145x205mm |
Cena detaliczna: 11,99 zł |
11,99 zł
Produkt niedostępny
11,99 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem