Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.
Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.
WSiP
Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12 Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-4734-0 |
EAN: 9788302147340 |
Liczba stron: 192 |
Format: 20.5x29.5cm |
Cena detaliczna: 50,20 zł |
48,94 zł
48,94 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
50,20 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem