Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).
Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.
Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.
Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.
Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.
Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej.
Zwraca uwagę na bhp.
Podaje techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy.
WSiP
Towar jako przedmiot handlu Prowadzenie sprzedaży Podręcznik Tom 1 Kwalifikacja A.18 Katarzyna Kocierz, Misiarz Marta
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-4741-8 |
EAN: 9788302147418 |
Liczba stron: 328 |
Format: 175x245mm |
Cena detaliczna: 48,10 zł |
33,45 zł
33,45 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
48,10 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem