Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy -  | okładka
Olimp Media

Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy

Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze

Pierwsze wydanie: 2019-01-23

ISBN: 978-83-770-7232-5
EAN: 9788377072325
Liczba stron: 160
Format: 190x234mm
Cena katalogowa: 29,90 zł

29,90 zł

Produkt niedostępny

Opis

Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.
Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo – skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.