Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy -  | okładka
Olimp Media

Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy

Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Pierwsze wydanie: 2019-01-23

ISBN: 978-83-770-7232-5

EAN: 9788377072325

Liczba stron: 160

Format: 190x234mm

Cena katalogowa: 29,90 zł

29,90 zł


Opis

Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.
Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo – skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.

Polecane bestsellery

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.