Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
Wytwarzanie dymu, Piece i komory wędzarnicze, Wędzenie mięsa i kiełbas, Wędzenie ryb.
Multico
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Zrób to sam Egon Binder
Oprawa miękka |
Wydanie: 4 |
ISBN: 9788377636152 |
EAN: 9788377636152 |
Liczba stron: 120 |
Format: 13.0x19.0cm |
Cena detaliczna: 29,90 zł |
17,16 zł
17,16 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
29,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem