Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.
WSiP
Zasady żywienia Podręcznik Część 1 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 Dorota Czerwińska
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-5258-0 |
EAN: 9788302152580 |
Liczba stron: 248 |
Format: 170x245mm |
Cena detaliczna: 58,60 zł |
56,48 zł
56,48 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
58,60 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem