Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-891-8468-9 |
EAN: 9788389184689 |
Liczba stron: 320 |
Format: 165x240mm |
Cena detaliczna: 39,00 zł |
39,00 zł
33,36 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
39,00 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem