Konto

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa Drogoń Witold, Bożena Granecka-Wrzosek Książka

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
30,60 zł
40,80 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: WSiP
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 232
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2011
Zobacz więcej

Zainspiruj się podobnymi wyborami

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011

Szczegółowe informacje na temat książki Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302119149
Autor: Drogoń Witold, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 232
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2011
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Inne książki Drogoń Witold, Bożena Granecka-Wrzosek

Oceny i recenzje książki Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

Dołącz do Znak EKSTRA
i oszczędzaj na dostawie!

Jak dołączyć? To proste:

  1. Załóż konto w naszej księgarni
  2. Zapisz się do newslettera
  3. Korzystaj z przywilejów od razu!

Twoje korzyści:

  • Darmowa dostawa od 99 zł z GLS
  • Specjalne zniżki tylko dla klubowiczów
  • Pakiet zakładek Art Ladies za 1 zł
  • Brak opłat za uczestnictwo
Kobieta z telefonem Ikona paczki