Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.
WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz Mikulska Teresa, Sawicka Beata
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-4723-4 |
EAN: 9788302147234 |
Liczba stron: 344 |
Format: 17.5x24.5cm |
Cena detaliczna: 64,90 zł |
63,08 zł
63,08 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
64,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem