Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
WSiP
Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2 Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-5043-2 |
EAN: 9788302150432 |
Liczba stron: 480 |
Format: 170x240mm |
Cena detaliczna: 57,60 zł |
54,42 zł
54,42 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
57,60 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem