Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia Kołłajtis-Dołowy Anna, Pietruszka Barbara
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-891-8477-1 |
EAN: 9788389184771 |
Liczba stron: 372 |
Format: 165x240mm |
Cena detaliczna: 49,00 zł |
49,00 zł
41,93 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
49,00 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem