Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy


Julita Bator

Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Oprawa twarda
Liczba stron: 208
Wydawnictwo: Znak
› zajrzyj do środka...
36,90 27,68

Do koszyka
oszczędzasz: 9,22

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
86,80 57,61
Do koszyka
oszczędzasz: 29,19
+ =
Cena pakietu:
86,80 57,61
Do koszyka
oszczędzasz: 29,19
+ =
Cena pakietu:
61,80 42,61
Do koszyka
oszczędzasz: 19,19
1/3

Proste przepisy na jedzenie bez chemii!

Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.

Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:

• własne pieczywo,
• drugie śniadanie do pracy i szkoły,
• nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
• desery dla łasuchów,
• dania świąteczne.

Materiały o książce


Sekrety zdrowego jedzenia

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...