Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche - zbiorowe opracowanie | okładka
Prószyński Media

Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche Opracowanie Zbiorowe

Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-796-1075-4
EAN: 9788379610754
Liczba stron: 384
Wydawnictwo: Prószyński Media
Format: 170x241mm
Cena katalogowa: 39,00 zł
Rok wydania: 2014

39,00 zł 25,63 zł

Produkt niedostępny

Opis

Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się – przynajmniej na początku – przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.