Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.
Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
WSiP
Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6 Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz Anna Kmiołek-Gizara
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-021-4975-7 |
EAN: 9788302149757 |
Liczba stron: 248 |
Format: 20.5x28.5cm |
Cena detaliczna: 64,90 zł |
63,08 zł
63,08 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
64,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem