Podręcznik do nauki:
posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobierania urządzeń do ich przechowywania,
interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.
WSiP
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4 Szkoła ponadgimnazjalna Katarzyna Kocierz
Oprawa miękka |
Wydanie: drugie |
ISBN: 978-83-021-4737-1 |
EAN: 9788302147371 |
Liczba stron: 288 |
Format: 170x245mm |
Cena detaliczna: 57,60 zł |
56,48 zł
56,48 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
57,60 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem