Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1 HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych. - Małgorzata Konarzewska | okładka
Oprawa miękka
Wydanie: 10
ISBN: 978-83-021-8311-9
EAN: 9788302183119
Liczba stron: 480
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 73,20 zł

71,63 zł

71,63 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

73,20 zł - cena detaliczna

Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Darmowa dostawa!
Darmowa dostawa!

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

76,53 zł

76,53 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

83,10 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Opis

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż.

Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.

Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

Inni klienci sprawdzali również

Zapomniany Legion - Ben Kane | mała okładka
-55 %

Zapomniany Legion

Ben Kane

7.5 / 10 (609 ocen)

20,99 zł 20,99 zł - najniższa cena 46,90 zł - cena detaliczna

O pięknie - Smith Zadie | mała okładka
-32 %

O pięknie

Zadie Smith

6.9 / 10 (1120 ocen)

33,99 zł 33,99 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna

47,99 zł 54,39 zł (-11%) - najniższa cena 79,99 zł (-40%) - cena detaliczna

20,25 zł 20,25 zł - najniższa cena 44,99 zł - cena detaliczna

61,41 zł 61,41 zł - najniższa cena 89,00 zł - cena detaliczna

44,78 zł 44,78 zł - najniższa cena 59,00 zł - cena detaliczna

29,63 zł 29,39 zł - najniższa cena 40,50 zł - cena detaliczna

Nowość

37,19 zł 37,19 zł - najniższa cena 49,00 zł - cena detaliczna

29,63 zł 29,39 zł - najniższa cena 40,50 zł - cena detaliczna

67,55 zł 67,55 zł - najniższa cena 89,00 zł - cena detaliczna

Inne książki z tej kategorii

Organizacja pracy biurowej - Praca zbiorowa | mała okładka

Organizacja pracy biurowej

Praca zbiorowa

6.0 / 10 (2 oceny)

37,67 zł 34,97 zł - najniższa cena 42,00 zł - cena detaliczna

49,53 zł 49,53 zł - najniższa cena 54,00 zł - cena detaliczna

29,98 zł 29,98 zł - najniższa cena 36,00 zł - cena detaliczna

Ekonomia w praktyce Przewodnik metodyczny Szkoła ponadgimnazjalna. Metody aktywizujące w nauczaniu przedsiębiorczości i ekonomii - Bieda Izabela, Hołysz Renata, Kamiński Hans, Michalska-Majerska Maria, Stefaniak Anna | mała okładka
-27 %

Ekonomia w praktyce Przewodnik metodyczny Szkoła ponadgimnazjalna. Metody aktywizujące w nauczaniu przedsiębiorczości i ekonomii

Bieda Izabela, Hołysz Renata, Kamiński Hans, Michalska-Majerska Maria, Stefaniak Anna

21,83 zł 18,19 zł - najniższa cena 29,90 zł - cena detaliczna

27,37 zł 25,65 zł - najniższa cena 45,00 zł - cena detaliczna

84,85 zł 84,85 zł - najniższa cena 87,90 zł - cena detaliczna

41,10 zł 41,10 zł - najniższa cena 59,00 zł - cena detaliczna

27,73 zł 28,30 zł - najniższa cena 34,00 zł - cena detaliczna

Elektrotechnika Podręcznik - Stanisław Bolkowski | mała okładka

Elektrotechnika Podręcznik

Stanisław Bolkowski

7.1 / 10 (9 ocen)

81,04 zł 81,04 zł - najniższa cena 83,70 zł - cena detaliczna

56,48 zł 56,48 zł - najniższa cena 58,60 zł - cena detaliczna

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.

Komentarze nie są potwierdzone zakupem