Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Format-AB
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności Praca zbiorowa
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-891-8435-1 |
EAN: 9788389184351 |
Liczba stron: 360 |
Format: 170x240mm |
Cena detaliczna: 59,00 zł |
59,00 zł
50,49 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
59,00 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem