DARMOWA DOSTAWA OD 99 ZŁ Wikonka SZCZEGÓŁY>>
Menu

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1 HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Małgorzata Konarzewska Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1 HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.
73,50 zł
79,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 10
Liczba stron: 480
Format: 16.5x24.0cm
Rok wydania: 2023
Zobacz więcej
73,50 zł
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż. Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1 HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302183119
Autor: Małgorzata Konarzewska
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 10
Liczba stron: 480
Format: 16.5x24.0cm
Rok wydania: 2023
Data premiery: 2020-11-03
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1 HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.

Inne książki Małgorzata Konarzewska

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1 HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Wysyłka przed premierą!
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Nowości

Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość