Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału


Paweł Ochman

Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Oprawa twarda Z ATOGRAFEM I FARTUCHEM GRATIS
Liczba stron: 288
Wydawnictwo: Znak
54,90

Do koszyka

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej


Pakiety

+ =
Cena pakietu:
74,80 54,91
Do koszyka
oszczędzasz: 19,89
+ =
Cena pakietu:
109,80 87,84
Do koszyka
oszczędzasz: 21,96
+ =
Cena pakietu:
91,80 77,04
Do koszyka
oszczędzasz: 14,76
+ =
Cena pakietu:
94,80 78,84
Do koszyka
oszczędzasz: 15,96
+ =
Cena pakietu:
84,80 72,84
Do koszyka
oszczędzasz: 11,96
+ =
Cena pakietu:
91,80 75,90
Do koszyka
oszczędzasz: 15,90
+ =
Cena pakietu:
61,80 54,90
Do koszyka
oszczędzasz: 6,90
+ + =
Cena pakietu:
97,70 63,77
Do koszyka
oszczędzasz: 33,93
+ + =
Cena pakietu:
96,70 62,06
Do koszyka
oszczędzasz: 34,64
+ + =
Cena pakietu:
114,70 66,11
Do koszyka
oszczędzasz: 48,59
+ + =
Cena pakietu:
111,70 66,10
Do koszyka
oszczędzasz: 45,60
+ + =
Cena pakietu:
101,70 63,79
Do koszyka
oszczędzasz: 37,91
+ + =
Cena pakietu:
94,70 62,11
Do koszyka
oszczędzasz: 32,59
+ + =
Cena pakietu:
104,70 64,51
Do koszyka
oszczędzasz: 40,19
+ + =
Cena pakietu:
104,70 64,51
Do koszyka
oszczędzasz: 40,19
+ + =
Cena pakietu:
106,70 65,71
Do koszyka
oszczędzasz: 40,99
+ + =
Cena pakietu:
109,70 65,71
Do koszyka
oszczędzasz: 43,99
+ + =
Cena pakietu:
109,70 65,71
Do koszyka
oszczędzasz: 43,99
+ + =
Cena pakietu:
97,70 62,83
Do koszyka
oszczędzasz: 34,87
+ + =
Cena pakietu:
99,70 63,31
Do koszyka
oszczędzasz: 36,39
+ + =
Cena pakietu:
109,70 65,71
Do koszyka
oszczędzasz: 43,99
1/21

Limitowana edycja! 

Tylko 100 egzemplarzy z autografem WEGANONA i fartuchem gratis!

 

PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI

Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.

Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada:

• Czym zastąpić nabiał i jajka?
• Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
• Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?

Rewelacyjna. Pełna pasji, roślinnego szaleństwa i mnóstwa inspiracji. To smaki, które pobudzą każdą kulinarną wyobraźnię.
Katarzyna Gubała, redaktor naczelna „Slowly Veggie”


Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...