Biało-czerwoni na talerzu - Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj  | okładka
Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.

Biało-czerwoni na talerzu Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj

Oprawa twarda

Pierwsze wydanie: 2016-04-28

ISBN: 978-83-8091-120-8
EAN: 9788380911208
Liczba stron: 176
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.
Cena katalogowa: 34,99 zł
Rok wydania: 2016

34,99 zł 23,30 zł

Produkt niedostępny

Opis

Gotuj z naszymi piłkarzami!

Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy:
„Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.