Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania! Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy. Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych? Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką. Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść. Z książki dowiesz się: • jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania, • co to jest chronobiologia, • gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych, • co jest najlepszym źródłem błonnika, • jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko. Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości! Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze. Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień. Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.
Pascal
Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania Mizera Olga
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-810-3966-6 |
EAN: 9788381039666 |
Liczba stron: 304 |
Format: 14.4x20.8cm |
Cena detaliczna: 59,90 zł |
34,37 zł
34,37 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
59,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem