W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.
WSiP
Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4 Cukiernik technik technologii żywności Magdalena Kaźmierczak
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-5742-4 |
EAN: 9788302157424 |
Liczba stron: 320 |
Format: 205x285mm |
Cena detaliczna: 64,90 zł |
60,38 zł
60,38 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
64,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem