Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.
Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.
To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
WSiP
Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe Anna Kmiołek-Gizara
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-021-8224-2 |
EAN: 9788302182242 |
Liczba stron: 344 |
Format: 17.0x24.0cm |
Cena detaliczna: 68,00 zł |
65,95 zł
65,95 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
68,00 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem