Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.
Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.
eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów Mikołajczyk-Nieckarz Karolina, Tomaszewska Anna
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-651-4901-5 |
EAN: 9788365149015 |
Liczba stron: 88 |
Format: 170x240mm |
Cena detaliczna: 16,00 zł |
16,00 zł
Produkt niedostępny
16,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem