Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
WSiP
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna Ławniczak Danuta Szajna Renata
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-4735-7 |
EAN: 9788302147357 |
Liczba stron: 280 |
Format: 17.0x24.0cm |
Cena detaliczna: 63,80 zł |
62,15 zł
62,15 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
63,80 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem