Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6 Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna Małgorzata Konarzewska
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-4721-0 |
EAN: 9788302147210 |
Liczba stron: 496 |
Format: 170x240mm |
Cena detaliczna: 49,20 zł |
49,20 zł
Produkt niedostępny
49,20 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem