Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności - zbiorowa Praca | okładka
Format-AB

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności zbiorowa Praca

Oprawa miękka
ISBN: 978-83-891-8435-1
EAN: 9788389184351
Liczba stron: 360
Format: 170x240mm
Cena katalogowa: 27,00 zł

29,15 zł

Zamówienie wyślemy 2020-07-15

 

Wakacje z książką

 

 

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.