Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Delta W-Z
Domowa masarnia ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin Bernhard Gahm
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-717-5869-0 |
EAN: 9788371758690 |
Tytuł oryginalny: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten |
Liczba stron: 148 |
Format: 170x235mm |
Cena detaliczna: 30,45 zł |
21,01 zł
21,01 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
30,45 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem