Konto

Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów Lucie Reynier Książka

Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów
23,32 zł
34,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Wydawnictwo: Jedność
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 112
Format: 18.0x23.0cm
Rok wydania: 2022
Zobacz więcej

Kup w zestawie

23,32 zł
Ludzki mózg jest fascynującym narzędziem. Jego miliardy neuronów mogą tworzyć dziesiątki tysięcy połączeń. Dla naszego dobrego samopoczucia, naszej równowagi psychicznej i wydajności intelektualnej jest zatem niezbędne, aby te neurony funkcjonowały prawidłowo! Pozwól się poprowadzić po przepisach zawartych w tej książce i poznaj wszystkie sztuczki, które wzmocnią twoją pamięć i energię, pokażą jak walczyć ze stresem i bezsennością oraz uzupełniać brakujące składniki w organizmie. Zaplanuj posiłki zgodnie z własnymi potrzebami, a twój mózg pozostanie młody i wydajny przez wiele lat! Autorka książki, Lucie Reynier, jest dietetykiem. To pasjonatka kuchni, która łączy talent kulinarny z wiedzą dotyczącą zdrowia. Proponuje przepisy pasujące do potrzeb każdego z nas. Uczy zasad równowagi metabolicznej, kładąc nacisk na to, by sprawiać sobie przyjemność, zachowując dobrą formę. Książka zawiera 40 prostych przepisów na smaczne potrawy i opisy ponad 60 superproduktów żywieniowych, tak zwanych naturalnych wspomagaczy organizmu.

Szczegółowe informacje na temat książki Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów

Wydawnictwo: Jedność
EAN: 9788381442237
Autor: Lucie Reynier
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 112
Format: 18.0x23.0cm
Rok wydania: 2022
Data premiery: 2020-12-18
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Jedność
Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
PL
e-mail: [email protected]

Zainspiruj się podobnymi wyborami

Podobne do Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów

Oceny i recenzje książki Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów

Średnia ocen:
8.00 /10
Liczba ocen:
6
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

17/01/2021
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Książka pt. ''Podkręć swój mózg. 40 przepisów i ponad 60 superproduktów'' autorstwa Pani Lucie Reynier dla wielu z Czytelników będzie kulinarnym odkryciem, gdyż po wnikliwym zapoznaniu się z nią możemy się przekonać o tym, że nasze życie będzie lepiej funkcjonowało, gdy zastosujemy przepisy zawierające w składzie zdrowe i odżywcze składniki.Na samym początku, gdy zapoznałam, się z tą kulinarną publikacją byłam pod ogromnym wrażeniem podejścia, sposobu podejścia do głównego opisywanego tematu, wiedzy kulinarnej, jak i również tej psychologicznej oraz można umiejętnie wypróbować i zasmakować nowych przepisów bazując na ich właściwościach odżywczych w szczególności w superproduktach.Autorka wyjaśnia w bardzo prosty sposób na samym wstępie znaczenie i funkcjonowanie mózgu, wpływ funkcjonowania określonych substancji na nasz mózg oraz menu, czyli, co zawierają poszczególne rozdziały w treści.Największą dla mnie ciekawostką jest to, że podane przez autorkę składniki do przepisów lubię je spożywać oraz przygotowywać z nich, co poniektóre moje ulubione dania.Zwróciłam w tej oto kulinarnej książce na następujące przepisy:Pasta z łososia, placuszki z brokułów, soczewica ze szpinakiem i serkiem tofu, sałatka z czerwonej kapusty i roszponki z miodem, sałatka z mango, sałaty karbowanej i piersi z indyka, zupa indiańska, pasztet rybny z warzywami, sałatka zbożowa, cytrynowe spaghetti z czosnkiem, omlet po japońsku, tarta z jabłkami, serem roquefort i orzechami włoskimi, sałatka z selera i jabłka w musztardzie, marchewki z cytryną i ziołami, krem czekoladowy z awokado i pistacjami, komosa ryżowa na mleku, mus kakaowy z bananami i malinami, tarta jabłkowa, domowe batoniki zbożowe.Książka ta składa się z 7 rozdziałów barwnie i ciekawie przedstawionych przez autorkę.Autorka książki proponuje również zastosować dodatkowo inną propozycję dotyczącą wykonania przepisu i zastąpienie go innym składnikiem oraz udziela cennych wskazówek.Elementami dodatkowymi w tej oto pięknie wydanej książce są: trafnie nawiązująca do tytułu okładka, zdjęcia autorskich przepisów i elementów graficznych, alfabetyczny indeks przepisów oraz zamieszczone z tyłu książki informacje o autorce Lucie Reynier.Warto jest mieć tę książkę.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Książka pt. ''Podkręć swój mózg. 40 przepisów i ponad 60 superproduktów'' autorstwa Pani Lucie Reynier dla wielu z Czytelników będzie kulinarnym odkryciem, gdyż po wnikliwym zapoznaniu się z nią możemy się przekonać o tym, że nasze życie będzie lepiej funkcjonowało, gdy zastosujemy przepisy zawierające w składzie zdrowe i odżywcze składniki.Na samym początku, gdy zapoznałam, się z tą kulinarną publikacją byłam pod ogromnym wrażeniem podejścia, sposobu podejścia do głównego opisywanego tematu, wiedzy kulinarnej, jak i również tej psychologicznej oraz można umiejętnie wypróbować i zasmakować nowych przepisów bazując na ich właściwościach odżywczych w szczególności w superproduktach.Autorka wyjaśnia w bardzo prosty sposób na samym wstępie znaczenie i funkcjonowanie mózgu, wpływ funkcjonowania określonych substancji na nasz mózg oraz menu, czyli, co zawierają poszczególne rozdziały w treści.Największą dla mnie ciekawostką jest to, że podane przez autorkę składniki do przepisów lubię je spożywać oraz przygotowywać z nich, co poniektóre moje ulubione dania.Zwróciłam w tej oto kulinarnej książce na następujące przepisy:Pasta z łososia, placuszki z brokułów, soczewica ze szpinakiem i serkiem tofu, sałatka z czerwonej kapusty i roszponki z miodem, sałatka z mango, sałaty karbowanej i piersi z indyka, zupa indiańska, pasztet rybny z warzywami, sałatka zbożowa, cytrynowe spaghetti z czosnkiem, omlet po japońsku, tarta z jabłkami, serem roquefort i orzechami włoskimi, sałatka z selera i jabłka w musztardzie, marchewki z cytryną i ziołami, krem czekoladowy z awokado i pistacjami, komosa ryżowa na mleku, mus kakaowy z bananami i malinami, tarta jabłkowa, domowe batoniki zbożowe.Książka ta składa się z 7 rozdziałów barwnie i ciekawie przedstawionych przez autorkę.Autorka książki proponuje również zastosować dodatkowo inną propozycję dotyczącą wykonania przepisu i zastąpienie go innym składnikiem oraz udziela cennych wskazówek.Elementami dodatkowymi w tej oto pięknie wydanej książce są: trafnie nawiązująca do tytułu okładka, zdjęcia autorskich przepisów i elementów graficznych, alfabetyczny indeks przepisów oraz zamieszczone z tyłu książki informacje o autorce Lucie Reynier.Warto jest mieć tę książkę.

Bestsellery

Nowości

Dołącz do Znak EKSTRA
i oszczędzaj na dostawie!

Jak dołączyć? To proste:

  1. Załóż konto w naszej księgarni
  2. Zapisz się do newslettera
  3. Korzystaj z przywilejów od razu!

Twoje korzyści:

  • Darmowa dostawa od 99 zł z GLS
  • Specjalne zniżki tylko dla klubowiczów
  • Pakiet zakładek Art Ladies za 1 zł
  • Brak opłat za uczestnictwo
Kobieta z telefonem Ikona paczki