Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów - Lucie Reynier | okładka
Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-814-4223-7
EAN: 9788381442237
Tytuł oryginalny: Booster son cerveau en 40 recettes et plus de 60 super-aliments
Liczba stron: 112
Format: 18.0x23.0cm
Cena detaliczna: 34,00 zł

19,38 zł

19,38 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

34,00 zł - cena detaliczna

Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Darmowa dostawa!
Darmowa dostawa!

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

51,37 zł

53,37 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

88,99 zł - cena detaliczna

Do koszyka
+
=

115,37 zł

121,69 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

183,99 zł - cena detaliczna

Do koszyka
+
=

67,37 zł

70,37 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

108,99 zł - cena detaliczna

Do koszyka
+
=

64,17 zł

66,97 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

103,99 zł - cena detaliczna

Do koszyka
+
=

24,28 zł

24,28 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką

43,90 zł - cena detaliczna

Do koszyka

Opis

Ludzki mózg jest fascynującym narzędziem. Jego miliardy neuronów mogą tworzyć dziesiątki tysięcy połączeń. Dla naszego dobrego samopoczucia, naszej równowagi psychicznej i wydajności intelektualnej jest zatem niezbędne, aby te neurony funkcjonowały prawidłowo!
Pozwól się poprowadzić po przepisach zawartych w tej książce i poznaj wszystkie sztuczki, które wzmocnią twoją pamięć i energię, pokażą jak walczyć ze stresem i bezsennością oraz uzupełniać brakujące składniki w organizmie.
Zaplanuj posiłki zgodnie z własnymi potrzebami, a twój mózg pozostanie młody i wydajny przez wiele lat!
Autorka książki, Lucie Reynier, jest dietetykiem. To pasjonatka kuchni, która łączy talent kulinarny z wiedzą dotyczącą zdrowia. Proponuje przepisy pasujące do potrzeb każdego z nas. Uczy zasad równowagi metabolicznej, kładąc nacisk na to, by sprawiać sobie przyjemność, zachowując dobrą formę.
Książka zawiera 40 prostych przepisów na smaczne potrawy i opisy ponad 60 superproduktów żywieniowych, tak zwanych naturalnych wspomagaczy organizmu.

Inni klienci sprawdzali również

Uzdrowicielka - Agnieszka Krawczyk | mała okładka
-44 %

Uzdrowicielka

Agnieszka Krawczyk

7.8 / 10 (264 ocen)

25,30 zł 25,30 zł - najniższa cena 44,90 zł - cena detaliczna

31,04 zł 31,04 zł - najniższa cena 42,90 zł - cena detaliczna

Pachinko - Lee Min Jin | mała okładka
-38 %

Pachinko

Lee Min Jin

7.6 / 10 (803 ocen)

27,81 zł 27,81 zł - najniższa cena 44,99 zł - cena detaliczna

Jedz pysznie i chudnij - Anna Zyśk | mała okładka
-43 %

Jedz pysznie i chudnij

Anna Zyśk

28,64 zł 28,64 zł - najniższa cena 49,90 zł - cena detaliczna

35,49 zł 35,49 zł - najniższa cena 49,99 zł - cena detaliczna

Lodowa księżniczka - J'nell Ciesielski | mała okładka
-40 %

Lodowa księżniczka

J'nell Ciesielski

7.8 / 10 (156 ocen)

29,74 zł 29,74 zł - najniższa cena 49,90 zł - cena detaliczna

Ludzie z mgły
 - Izabela Janiszewska | mała okładka
-41 %

Ludzie z mgły

Izabela Janiszewska

7.5 / 10 (1969 ocen)

29,61 zł 29,61 zł - najniższa cena 49,90 zł - cena detaliczna

Trzy kobiety
 - Joanna Jax | mała okładka
-22 %

Trzy kobiety

Joanna Jax

7.8 / 10 (385 ocen)

35,11 zł 35,11 zł - najniższa cena 44,90 zł - cena detaliczna

Inne książki z tej kategorii

143 przysmaki Siostry Anastazji - Anastazja Pustelnik | mała okładka
-40 %

143 przysmaki Siostry Anastazji

Anastazja Pustelnik

22,63 zł 22,63 zł - najniższa cena 37,90 zł - cena detaliczna

Lody na patyku - Shelly Kaldunski | mała okładka
-31 %

Lody na patyku

Shelly Kaldunski

20,63 zł 20,63 zł - najniższa cena 29,90 zł - cena detaliczna

17,18 zł 17,18 zł - najniższa cena 24,90 zł - cena detaliczna

20,70 zł 20,70 zł - najniższa cena 30,00 zł - cena detaliczna

Piramida w kuchni czyli dzieci zdrowo gotują - Joanna Gorzelińska | mała okładka
-31 %

Piramida w kuchni czyli dzieci zdrowo gotują

Joanna Gorzelińska

7.0 / 10 (2 oceny)

24,14 zł 24,14 zł - najniższa cena 34,99 zł - cena detaliczna

16,17 zł 16,17 zł - najniższa cena 27,90 zł - cena detaliczna

20,29 zł 20,29 zł - najniższa cena 35,00 zł - cena detaliczna

Ozdabianie potraw - Rudolf Biller | mała okładka
-31 %

Ozdabianie potraw

Rudolf Biller

6.3 / 10 (15 ocen)

26,08 zł 26,08 zł - najniższa cena 37,80 zł - cena detaliczna

Wieprzowina - Anne Ridder | mała okładka
-31 %

Wieprzowina

Anne Ridder

24,10 zł 20,08 zł - najniższa cena 35,00 zł - cena detaliczna

Kuchnia w kawalerce i apartamencie - Adamczewska Barbara | mała okładka
-33 %

Kuchnia w kawalerce i apartamencie

Adamczewska Barbara

6.7 / 10 (3 oceny)

24,78 zł 24,78 zł - najniższa cena 36,75 zł - cena detaliczna

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Podkręć swój mózg 40 przepisów i ponad 60 superproduktów

opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem 2021-01-17
Książka pt. ''Podkręć swój mózg. 40 przepisów i ponad 60 superproduktów'' autorstwa Pani Lucie Reynier dla wielu z Czytelników będzie kulinarnym odkryciem, gdyż po wnikliwym zapoznaniu się z nią możemy się przekonać o tym, że nasze życie będzie lepiej funkcjonowało, gdy zastosujemy przepisy zawierające w składzie zdrowe i odżywcze składniki.

Na samym początku, gdy zapoznałam, się z tą kulinarną publikacją byłam pod ogromnym wrażeniem podejścia, sposobu podejścia do głównego opisywanego tematu, wiedzy kulinarnej, jak i również tej psychologicznej oraz można umiejętnie wypróbować i zasmakować nowych przepisów bazując na ich właściwościach odżywczych w szczególności w superproduktach.

Autorka wyjaśnia w bardzo prosty sposób na samym wstępie znaczenie i funkcjonowanie mózgu, wpływ funkcjonowania określonych substancji na nasz mózg oraz menu, czyli, co zawierają poszczególne rozdziały w treści.

Największą dla mnie ciekawostką jest to, że podane przez autorkę składniki do przepisów lubię je spożywać oraz przygotowywać z nich, co poniektóre moje ulubione dania.

Zwróciłam w tej oto kulinarnej książce na następujące przepisy:

Pasta z łososia, placuszki z brokułów, soczewica ze szpinakiem i serkiem tofu, sałatka z czerwonej kapusty i roszponki z miodem, sałatka z mango, sałaty karbowanej i piersi z indyka, zupa indiańska, pasztet rybny z warzywami, sałatka zbożowa, cytrynowe spaghetti z czosnkiem, omlet po japońsku, tarta z jabłkami, serem roquefort i orzechami włoskimi, sałatka z selera i jabłka w musztardzie, marchewki z cytryną i ziołami, krem czekoladowy z awokado i pistacjami, komosa ryżowa na mleku, mus kakaowy z bananami i malinami, tarta jabłkowa, domowe batoniki zbożowe.

Książka ta składa się z 7 rozdziałów barwnie i ciekawie przedstawionych przez autorkę.

Autorka książki proponuje również zastosować dodatkowo inną propozycję dotyczącą wykonania przepisu i zastąpienie go innym składnikiem oraz udziela cennych wskazówek.

Elementami dodatkowymi w tej oto pięknie wydanej książce są: trafnie nawiązująca do tytułu okładka, zdjęcia autorskich przepisów i elementów graficznych, alfabetyczny indeks przepisów oraz zamieszczone z tyłu książki informacje o autorce Lucie Reynier.

Warto jest mieć tę książkę.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.

Komentarze nie są potwierdzone zakupem