Podręcznik do nauki:
przygotowywania oferty usług gastronomicznych,
planowania działań związanych z promocją gastronomii,
kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi,
przygotowywania miejsca wykonania usług,
sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.
WSiP
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Anna Kmiołek
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-021-3592-7 |
EAN: 9788302135927 |
Liczba stron: 168 |
Format: 17.0x24.0cm |
Cena detaliczna: 75,40 zł |
75,40 zł
75,40 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
75,40 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem