Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak – to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona – wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Znajdziesz tu przepis na sałatkę ze szparagów i szpinaku, faszerowane ogórki, krem z brokułów, quiche z brukselką, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.
Olimp Media
Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi
Oprawa twarda |
Wydanie: pierwsze |
Pierwsze wydanie: 2018-11-19 |
ISBN: 978-83-770-7226-4 |
EAN: 9788377072554 |
Liczba stron: 160 |
Format: 190x234mm |
Cena detaliczna: 34,99 zł |
21,74 zł
21,74 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
34,99 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem