Alkaliczny detoks Beata Sokołowska Książka
Wydawnictwo: | Muza SA |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 352 |
Format: | 135x200mm |
Rok wydania: | 2016 |
dr n. med. Mirosław Mastej ekspert magazynu „Hipoalergiczni”
Beata Sokołowska – psycholog zdrowia, autorka poczytnej książki Alkaliczny styl życia. Od lat interesuje się wpływem odżywiania i detoksu na jakość życia. Inspiruje do zmian i aktywnie propaguje styl życia stawiający na równowagę kwasowo-zasadową organizmu. Prowadzi warsztaty, wykłady oraz program „gruntowny detoks” oczyszczający organizm ze złogów i toksyn. Jest autorką polskiego terminu „alkaliczny” (od ang. alkaline) i popularnego bloga alkalicznystylzycia.blogspot.com, który miesięcznie odwiedza ponad 70 tysięcy fanów. Jej motto to „równowaga we wszystkich sferach życia”.Szczegółowe informacje na temat książki Alkaliczny detoks
Wydawnictwo: | Muza SA |
EAN: | 9788328700932 |
Autor: | Beata Sokołowska |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 352 |
Format: | 135x200mm |
Rok wydania: | 2016 |
Data premiery: | 2016-03-30 |
Podmiot odpowiedzialny: | MUZA SA Ul. Sienna 73 00-833 Warszawa PL e-mail: [email protected] |
Zainspiruj się podobnymi wyborami
Podobne do Alkaliczny detoks
Inne książki Beata Sokołowska
Inne książki z kategorii Poradniki - Styl życia
Oceny i recenzje książki Alkaliczny detoks
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Książki o zdrowej żywności, przyrządzaniu posiłków tak, by nie stracić z obrabianej żywności cennych składników i witamin, albo poradniki o usunięciu z diety szkodliwych substancji, zalewają księgarnie już od dłuższego czasu. Wszędzie pojawiają się nowe diety, inspiracje potrawami z innych kręgów kulturowych, promowanie zdrowych nawyków żywieniowych i tak dalej. Rynek wcale nie wydaje się nasycony. Wprost przeciwnie. Koktajle, sałatki, ryby, sery, pieczywo, mąka, kasza, ryż, mięsa, wędliny, oleje, oliwy, przyprawy. Wszystko jest rozkładane na części, omawiane i oceniane.
Książki o zdrowej żywności, przyrządzaniu posiłków tak, by nie stracić z obrabianej żywności cennych składników i witamin, albo poradniki o usunięciu z diety szkodliwych substancji, zalewają księgarnie już od dłuższego czasu. Wszędzie pojawiają się nowe diety, inspiracje potrawami z innych kręgów kulturowych, promowanie zdrowych nawyków żywieniowych i tak dalej. Rynek wcale nie wydaje się nasycony. Wprost przeciwnie. Koktajle, sałatki, ryby, sery, pieczywo, mąka, kasza, ryż, mięsa, wędliny, oleje, oliwy, przyprawy. Wszystko jest rozkładane na części, omawiane i oceniane.