Książka niezbędna w każdej polskiej kuchni!
Gotowanie nie będzie miało przed Czytelnikami tej książki żadnych tajemnic!
Zagadnienia opisane w książce:
- aranżacja oraz wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni - jak urządzić wnętrze, w którym przyrządzanie posiłków będzie łatwe i przyjemne
- zasady racjonalnego i zdrowego żywienia - opracowane dla rodziny, której członkowie są w różnym wieku, prowadzą różny tryb życia i wymagają odmiennej diety
- stołowy savoir-vivre - dekorowanie i nakrywanie stołu, dobór sztućców i kieliszków, menu stosowne do okazji
- skuteczne porady oraz kulinarne triki - jak rozróżniać gatunki mięsa i ryb oraz właściwie je porcjować, jak przechowywać warzywa i racjonalnie wykorzystywać produkty
- sprawdzone przepisy krok po kroku - potrawy na wszystkie okazje, sekrety kuchni polskiej w wersji domowej
- przy każdym przepisie - liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy
- wszystkie składniki dostępne w polskich sklepach - zakup produktów i dodatków nie będzie problemem
Publicat
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Oprawa twarda |
ISBN: 978-83-271-2725-9 |
EAN: 9788327127259 |
Liczba stron: 528 |
Cena detaliczna: 69,90 zł |
42,53 zł
42,53 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
69,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem