Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami umożliwia samodzielne sprawdzanie stopnia przyswojenia wiedzy niezbędnej podczas egzaminu. Idealny, by szybko ocenić, które zagadnienia wymagają ponownego powtórzenia. Napisany zwięźle, zawiera wybór najważniejszych informacji. Nie ma na celu zastąpienia podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i wartościowe dopełnienie.
WSiP
Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15 Technik żywienia i usług gastronomicznych Szkoła ponadgimnazjalna Duda Joanna, Krzywda Sebastian, Szajna Renata
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-021-6793-5 |
EAN: 9788302167935 |
Liczba stron: 336 |
Format: 17.0x24.0cm |
Cena detaliczna: 56,00 zł |
56,00 zł
56,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
56,00 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem