Z książki dowiesz się, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac dokładnie opisano i zilustrowano.
RM
Wypiekanie chleba Krok po kroku Lepard Dan, Whittington Richard
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-724-3950-5 |
EAN: 9788372439505 |
Tytuł oryginalny: Baker Spice. Exceptional Breads |
Liczba stron: 160 |
Format: 165x210mm |
Cena detaliczna: 34,90 zł |
34,90 zł
Produkt niedostępny
34,90 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem