Menu

Bez jaj Roślinna cukiernia Agata Wilkowska Książka

Bez jaj Roślinna cukiernia
31,41 zł
49,90 zł - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Wydawnictwo: Publicat
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 192
Format: 19.0x24.0cm
Rok wydania: 2023
Zobacz więcej
#bezjajtej – Książka nie tylko dla wegan! „Czy można połączyć pyszne słodkości, punkowe zacięcie i etyczny styl życia? Okazuje się, że jak najbardziej, a Agata i jej ekipa są w tym mistrzami. Warto w to wejść!” (Orestes „Everyday Hero” Kowalski – youtuber, miłośnik tatuaży i kotów, obrońca praw zwierząt) „Bez jaj – prościej nie można. Nie ma już wymówki, że nie da się upiec wegańskich drożdżówek. Agata przygotowała mnóstwo prostych przepisów na ciasta i ciasteczka bez składników pochodzenia zwierzęcego. Książka szczególnie spodoba się młodym łasuchom, nawet tym, którzy rzadko zaglądają do kuchni. Mnie zachwyca też świetna szata graficzna. Biegnijcie więc do sklepu po mleko sojowe!” (Ewa Wagner – redaktor naczelna magazynu „Kuchnia”) „To, że weganie rezygnują z produktów pochodzenia zwierzęcego, nie oznacza, że muszą się pożegnać z ulubionymi słodyczami! Agata dzieli się pomysłami na fantastyczne ciasta i ciasteczka. Wiele prze-pisów jest tak prostych, że szybko będziemy mogli usiąść z talerzem wegańskich słodkości i wziąć na kolana naszego kota, któremu nie poświęcamy czasu, gdy zamieniamy kuchnię w domową cukiernię. Czego chcieć więcej?” (Joanna Wlazło – redaktor magazynu „Vege”, Fundacja Viva!) „Agata przenosi stolicę weganizmu z Berlina do naszych domów. Nie musisz nigdzie jechać – przepisy i zdjęcia z tej książki sprawią, że poczujesz się jak w kawiarni na Kreuzbergu”. (Weronika Potepa – dyrektor kreatywna magazynu „V mag”, od 5 lat mieszka w Berlinie) Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne ani luksusowe czy elitarne. Chcę Cię namówić nie tylko do pieczenia według moich przepisów, zawartych w tej książce, ale również do tworzenia własnych kombinacji smakowych oraz wymyślania nowych dekoracji do tortów czy kremów do babeczek. Traktuj tę książkę jak notatnik. Zapisuj na marginesach swoje uwagi. Nie bój się jej ubrudzić. Niech leży w kuchni na stole i żyje własnym życiem. Byłoby mi smutno, gdyby stała się zakurzoną ozdobą na regale w salonie. Przeczytaj ją, zaznacz przepisy, które chcesz wypróbować, i zabierz się do pracy. Cukiernictwo jest trochę magią, ale gwarantuję Ci, że szybko opanujesz jej tajniki i zaskoczysz nie tylko siebie, ale i swoich bliskich. Przekaż dalej to, czego się nauczysz, i twórz smakołyki razem z przyjaciółmi, wspólnie wyjadając kremy i resztki ciast. Właśnie to jest najlepsze! Autorka

Klip promujący książkę

Szczegółowe informacje na temat książki Bez jaj Roślinna cukiernia

Wydawnictwo: Publicat
EAN: 9788327125347
Autor: Agata Wilkowska
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 192
Format: 19.0x24.0cm
Rok wydania: 2023
Data premiery: 2019-03-01
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Publicat S.A.
Chlebowa 24
61-003 Poznań
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Bez jaj Roślinna cukiernia

Zapowiedź
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Oceny i recenzje książki Bez jaj Roślinna cukiernia

Średnia ocen:
7.70 /10
Liczba ocen:
9
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

22/03/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Jestem kulinarnym freakiem, jestem wszystkożerna :D Uwielbiam bawić się w kuchni dlatego sięgam po pozycje różne, począwszy od klasycznych po vegańskie. Dla mnie taka różnorodność jest bardzo ważna, bo pozwala nam odkryć nasze smaki i to co rzeczywiście bardzo lubimy. 

22/03/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Jestem veganką już od kilku lat, muszę przyznać że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą książką. Dlaczego? Otóż przepisy są fantastyczne, przepyszne słodkości z tej ksiażki skradły serce nie tylko mi ale też mojej rodzinie. Przysmaki również zrobiły wrażenie na moich znajomych z pracy, którzy dzięki nim, nabrali chęci do kuchni vegańskiej. Jestem bardzo szczęśliwa, że posiadam "Bez jaj", ponieważ odbiło się to szerokim pasmem pozytywnych skutków. Popularyzacja kuchni vegańskiej jest bardzo ważna, często spotykamy się z nieprzyjemnymi komentarzami na na nasz temat. Dzięki tej książce mogłam przekonać choć parę osób do naszej kuchni z czego jestem bvardzo zadowolona.

22/03/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Świetna!!!!

22/03/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Autorka świetnie pokazuje, że pieczenie roslinne jest dla wszystkich. Mam wrażenie, że czasami ludzie myślą iż zdrowe odżywianie jest drogie i elitarne. To bzdura. Zachęcam wszystkich! nie tylko vegan, aby zapoznali się z tą książką, jest warta waszej uwagi, daje słowo.

22/03/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Dostałam książkę w prezencie, odrazu zabrałam się do testowania przepisów.  Nie znajdę już wymówki, że coś jest zbyt skomplikowane, przepisy są łatwe i przyjemne a do tego bardzo pyszne. Słodkości bez jaj towarzyszą mi w pracy jako deser, ale również kiedy przyjeżdżają do nas goście słodkości brylują na naszym stole. 

22/03/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Jesl myślisz, że przechodząc na veganizm skazany jestes na liśc sałaty, a ciastka już na zawsze będą dla  Ciebie owocem zakazanym. Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. Z pomocą przychodzi Agata Wilkowska, która obala ten mit. Przepisy są wyśmienite, pyszne i proste. Smakują moim znajomym i rodzinie, a przede wszystkim mi! 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Jesl myślisz, że przechodząc na veganizm skazany jestes na liśc sałaty, a ciastka już na zawsze będą dla  Ciebie owocem zakazanym. Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. Z pomocą przychodzi Agata Wilkowska, która obala ten mit. Przepisy są wyśmienite, pyszne i proste. Smakują moim znajomym i rodzinie, a przede wszystkim mi! 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Dostałam książkę w prezencie, odrazu zabrałam się do testowania przepisów.  Nie znajdę już wymówki, że coś jest zbyt skomplikowane, przepisy są łatwe i przyjemne a do tego bardzo pyszne. Słodkości bez jaj towarzyszą mi w pracy jako deser, ale również kiedy przyjeżdżają do nas goście słodkości brylują na naszym stole. 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Autorka świetnie pokazuje, że pieczenie roslinne jest dla wszystkich. Mam wrażenie, że czasami ludzie myślą iż zdrowe odżywianie jest drogie i elitarne. To bzdura. Zachęcam wszystkich! nie tylko vegan, aby zapoznali się z tą książką, jest warta waszej uwagi, daje słowo.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Świetna!!!!

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Nowości

Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość