DARMOWA DOSTAWA OD 99 ZŁ Wikonka SZCZEGÓŁY>>
Menu

Zbrodnie fast foodów Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności Joel Fuhrman, Robert B. Phillips Książka

Zbrodnie fast foodów Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności
29,93 zł
39,90 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 440
Format: 14.5x20.5cm
Rok wydania: 2020
Zobacz więcej
Zastanów się jak często sięgasz po szybkie przekąski? Co jest twoim małym grzeszkiem żywieniowym? Frytki, batonik, czipsy? A może wszystko z wymienionych? Zawsze, gdy sięgasz bo frytki, batonika czy białe pieczywo twój organizm reaguje jak u narkomana na głodzie, a twoje ślinianki pracują szybciej już na samo wspomnienie tego smaku w ustach. To składniki takie jak glutaminian sodu, aspartam czy biały cukier skutecznie niwelują apetyt na zdrowe jedzenie. Koniec żartów, twoje zdrowie musi być wreszcie najważniejsze, a teraz jest zagrożone, zadbaj o nie i dowiedz się: – jak przetworzona żywność wpływa na mózg, inteligencję i rozwój u dzieci; – dlaczego koncernom spożywczym nie zależy na twoim zdrowiu; – czym jest gęstość odżywcza i jakie ma znaczenie przy komponowaniu posiłków; – jak pokonać uzależnienie od trujących dodatków do żywności i fast foodów; – co jeść, żeby cofnąć negatywne efekty jedzenia przetworzonej żywności. Zerwij z uzależnieniem od śmieciowego jedzenia raz na zawsze!

Spotkanie z autorami książki

Szczegółowe informacje na temat książki Zbrodnie fast foodów Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności

Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece
EAN: 9788366234628
Autor: Joel Fuhrman, Robert B. Phillips
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 440
Format: 14.5x20.5cm
Rok wydania: 2020
Data premiery: 2019-04-24
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Zbrodnie fast foodów Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności

Zapowiedź
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Oceny i recenzje książki Zbrodnie fast foodów Jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

25/04/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Jedna z lepszych książek o żywności i diecie jakie czytałam! Głownie dlatego, że nie jesteśmy zalewani zwyklymi sloganami, że rzeba jeść zdrowo, że witaminy, że mikroelementy, nie tego tu nie ma. Jest za to masa faktów i informacji o tym, w jakim stopniu (podpowiem: w olbrzymim) jedzenie ma wpływ na sparwne funkcjonowanie naszego organizmu. Powiedzenie "jesteś tym co jesz" jest teraz bardziej na miejscu niż kiedykolwiek. Joel Fuhrman jest doświadczonym lekarzem, prowadzi drwy tryb życia i wie doskonale jak się odzywiać. Prowadzi swoje strony w mediach społecznościowych i tam równiez pokazuje swoje przepisy i porady, ale ksiażka ma być przede wszystkim przestrogą i nie tyle polecaniem konkretnych zachowań żywieniowych, co informacją czego nie jeść i jak to osiągnąć. Doskonale napisana, świetnie motywuje, choć nie jest to poradnik, fatastyczna!

25/04/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Świetnie napisana ksiażka, zdecydowanie nie jest to kolejny coachigowy wywód o tym co i jak jeść, co jest złe a co dobre i że każdy może zmienić swoje życie. Nie, nie ma tu tego rodzaju wypowiedzi, ale jest za to solidna porcja informacji i potwierdzonych naukowo faktów o tym jak przetworzona i modyfikowana żywność wpływa na nasz organizm. O widocznych efektach jak oczywista otyłość każdy wie, ale jest masa rzeczy, ktorych nie jesteśmy świadomi, a ta książka wszystko wyjaśnia i sugeruje jak poprawić swoje nawyki.

25/04/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Książka jest fascynująca, w bardzo przystępny i interesujący sposób autorzy predstawiają fakty na temat których nie mialam wcześniej pojęcia, a które w realny sposób wpływają na wszelkie aspekty naszego życia i zdrowia. Niezwykle wciągająca, nie sądziłam, że ksiażka o takiej tematyce będzie w stanie mnie realnie wciągnąć i zainteresować, a jednak. Świetna książka, serdecznie polecam kazdemu kto interesuje się tematyką, ale nie tylko ;) 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Książka jest fascynująca, w bardzo przystępny i interesujący sposób autorzy predstawiają fakty na temat których nie mialam wcześniej pojęcia, a które w realny sposób wpływają na wszelkie aspekty naszego życia i zdrowia. Niezwykle wciągająca, nie sądziłam, że ksiażka o takiej tematyce będzie w stanie mnie realnie wciągnąć i zainteresować, a jednak. Świetna książka, serdecznie polecam kazdemu kto interesuje się tematyką, ale nie tylko ;) 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Świetnie napisana ksiażka, zdecydowanie nie jest to kolejny coachigowy wywód o tym co i jak jeść, co jest złe a co dobre i że każdy może zmienić swoje życie. Nie, nie ma tu tego rodzaju wypowiedzi, ale jest za to solidna porcja informacji i potwierdzonych naukowo faktów o tym jak przetworzona i modyfikowana żywność wpływa na nasz organizm. O widocznych efektach jak oczywista otyłość każdy wie, ale jest masa rzeczy, ktorych nie jesteśmy świadomi, a ta książka wszystko wyjaśnia i sugeruje jak poprawić swoje nawyki.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Jedna z lepszych książek o żywności i diecie jakie czytałam! Głownie dlatego, że nie jesteśmy zalewani zwyklymi sloganami, że rzeba jeść zdrowo, że witaminy, że mikroelementy, nie tego tu nie ma. Jest za to masa faktów i informacji o tym, w jakim stopniu (podpowiem: w olbrzymim) jedzenie ma wpływ na sparwne funkcjonowanie naszego organizmu. Powiedzenie "jesteś tym co jesz" jest teraz bardziej na miejscu niż kiedykolwiek. Joel Fuhrman jest doświadczonym lekarzem, prowadzi drwy tryb życia i wie doskonale jak się odzywiać. Prowadzi swoje strony w mediach społecznościowych i tam równiez pokazuje swoje przepisy i porady, ale ksiażka ma być przede wszystkim przestrogą i nie tyle polecaniem konkretnych zachowań żywieniowych, co informacją czego nie jeść i jak to osiągnąć. Doskonale napisana, świetnie motywuje, choć nie jest to poradnik, fatastyczna!

Bestsellery

Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller

Nowości

Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Bestseller
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Bestseller
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller