Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Graf_ika
Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony Czesław Chodkowski
Oprawa twarda |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-652-3908-2 |
EAN: 9788365239082 |
Liczba stron: 312 |
Format: 14.4x23.5cm |
Cena detaliczna: 56,00 zł |
56,00 zł
Produkt niedostępny
56,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem