Zupa dobra na wszystko Jolanta Naklicka-Kleser Książka
Wydawnictwo: | Rebis |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 244 |
Format: | 17.0x22.0cm |
YouTube
Szczegółowe informacje na temat książki Zupa dobra na wszystko
Wydawnictwo: | Rebis |
EAN: | 9788381880077 |
Autor: | Jolanta Naklicka-Kleser |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 244 |
Format: | 17.0x22.0cm |
Data premiery: | 2020-06-02 |
Język wydania: | polski |
Podmiot odpowiedzialny: | Dom Wydawniczy REBIS Żmigrodzka 41/49 60-171 Poznań PL e-mail: [email protected] |
Zainspiruj się podobnymi wyborami
Podobne do Zupa dobra na wszystko
Oceny i recenzje książki Zupa dobra na wszystko
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Jestem zaczarowana tą książką. Autorka w fantastyczny sposób pokazuje jak można bawić się przepisami, a przy tym smacznie i dobrze zjeść. Gotowanie nie każdemu sprawia radość ale z tą książką z pewnością większości się spodoba.
Świetne przepisy! Jestem wielką wielbicielką zup, a dzięki tej książce mogę je sobie urozmaicać. Dodatkowo jest pięknie wydana z bardzo apetycznymi fotografiami. Jeżeli szukacie jakichś pomysłów na rodzinne obiady, a może na cieplejsze dni pragniecie orzeźwienia. Z całą pewnością ta książka będzie dla Was! Zachęcam do sprawdzenia, na pewno warto.
Ta książka sprawiła, że pokochałam zupy, niekonwencjonalne podejście do tradycyjnych przepisów bardzo mi się spodobało. Widać, że autorka gotuje z serca. Gorąco polecam, zajdziecie przepisy zarówno na ciepłe jak i zimne popołudnia.
Autorka kulinarnej książki pt. ''Zupa dobra na wszystko'' Pani Jolanta Naklicka -Kleser znana jest mi z uczestnictwa w śniadaniowym programie telewizyjnym, w którym to gotuje, dzieląc, się przy okazji swoim doświadczeniem kulinarnym z telewidzami, którzy lubią go poznawać i kształcić swój warsztat poznając nowe przepisy, które mogą sami wykonać.Pani Jolanta Naklicka -Kleser gotuje z nie tylko z ogromnym zaangażowaniem, a przede wszystkim na jej twarzy nigdy nie znika uśmiech w trakcie przygotowania wybranych przez nią dań.Zapoznając, się z twórczością kulinarną Pani Jolanty nabiera się większej ochoty do ich przyrządzania zaproponowanych przez nią dań, które to kuszą nie tylko pięknym wyglądem na wykonanych fotografiach, ale większość z nas lubi zjadać zupy.Przywiązuje ona w szczególności dużą uwagę w trakcie wykonywania dań na to, czy są proste w przygotowaniu, czy składniki do nich są łatwo dostępne, własne wyprodukowane przez siebie w ogródku warzywa lub zakupione w sklepach osiedlowych bądź marketach.W książce tej na samym początku zamieszczona jest istotna informacja przybliżająca, co spowodowało, że autorka rozpoczęła swoją osobistą przygodę z gotowaniem, co stanowi dla niej największą inspirację oraz dla kogo lubi gotować.Nie da się tego ukryć, że kuchnia Pani Jolanty za każdym razem, gdy ją odsłania, jest bardzo tajemnicza, ale na jej efekty nie trzeba długo czekać, gdyż wyglądają one fantastycznie.Książka ta składa się z 9 rozdziałów.Moją szczególną uwagę w tej kulinarnej książce zwróciłam na następujące dania- zupy:Krem ze szpinaku, krem z pora, zupa grzybowa, francuska zupa cebulowa, krem z kiszonej kapusty z gruszką i boczkiem, krem z pieczonej dyni oraz batatów, krem z pieczonego kalafiora, kapuśniak z młodej kapusty, krem z kukurydzy, krem z kalafiora z pieczonymi winogronami oraz zamieszczony w pierwszym rozdziale kuchenny niezbędnik autorki.Autorka dzieli się również w książce trafnymi, sprawdzonymi przez siebie uwagami na temat zaproponowanych dań- zup, kremów.W tej oto kulinarnej książce elementami dodatkowymi są pięknie wykonane zdjęcia zaprezentowanych dań, jakimi są zupy, kremy oraz zastosowana została zastosowana czytelna grafika tekstu dobrana trafnie do całości okładka.Polecam mieć tę książkę.
Autorka kulinarnej książki pt. ''Zupa dobra na wszystko'' Pani Jolanta Naklicka -Kleser znana jest mi z uczestnictwa w śniadaniowym programie telewizyjnym, w którym to gotuje, dzieląc, się przy okazji swoim doświadczeniem kulinarnym z telewidzami, którzy lubią go poznawać i kształcić swój warsztat poznając nowe przepisy, które mogą sami wykonać.Pani Jolanta Naklicka -Kleser gotuje z nie tylko z ogromnym zaangażowaniem, a przede wszystkim na jej twarzy nigdy nie znika uśmiech w trakcie przygotowania wybranych przez nią dań.Zapoznając, się z twórczością kulinarną Pani Jolanty nabiera się większej ochoty do ich przyrządzania zaproponowanych przez nią dań, które to kuszą nie tylko pięknym wyglądem na wykonanych fotografiach, ale większość z nas lubi zjadać zupy.Przywiązuje ona w szczególności dużą uwagę w trakcie wykonywania dań na to, czy są proste w przygotowaniu, czy składniki do nich są łatwo dostępne, własne wyprodukowane przez siebie w ogródku warzywa lub zakupione w sklepach osiedlowych bądź marketach.W książce tej na samym początku zamieszczona jest istotna informacja przybliżająca, co spowodowało, że autorka rozpoczęła swoją osobistą przygodę z gotowaniem, co stanowi dla niej największą inspirację oraz dla kogo lubi gotować.Nie da się tego ukryć, że kuchnia Pani Jolanty za każdym razem, gdy ją odsłania, jest bardzo tajemnicza, ale na jej efekty nie trzeba długo czekać, gdyż wyglądają one fantastycznie.Książka ta składa się z 9 rozdziałów.Moją szczególną uwagę w tej kulinarnej książce zwróciłam na następujące dania- zupy:Krem ze szpinaku, krem z pora, zupa grzybowa, francuska zupa cebulowa, krem z kiszonej kapusty z gruszką i boczkiem, krem z pieczonej dyni oraz batatów, krem z pieczonego kalafiora, kapuśniak z młodej kapusty, krem z kukurydzy, krem z kalafiora z pieczonymi winogronami oraz zamieszczony w pierwszym rozdziale kuchenny niezbędnik autorki.Autorka dzieli się również w książce trafnymi, sprawdzonymi przez siebie uwagami na temat zaproponowanych dań- zup, kremów.W tej oto kulinarnej książce elementami dodatkowymi są pięknie wykonane zdjęcia zaprezentowanych dań, jakimi są zupy, kremy oraz zastosowana została zastosowana czytelna grafika tekstu dobrana trafnie do całości okładka.Polecam mieć tę książkę.
Jestem zaczarowana tą książką. Autorka w fantastyczny sposób pokazuje jak można bawić się przepisami, a przy tym smacznie i dobrze zjeść. Gotowanie nie każdemu sprawia radość ale z tą książką z pewnością większości się spodoba.
Świetne przepisy! Jestem wielką wielbicielką zup, a dzięki tej książce mogę je sobie urozmaicać. Dodatkowo jest pięknie wydana z bardzo apetycznymi fotografiami. Jeżeli szukacie jakichś pomysłów na rodzinne obiady, a może na cieplejsze dni pragniecie orzeźwienia. Z całą pewnością ta książka będzie dla Was! Zachęcam do sprawdzenia, na pewno warto.
Ta książka sprawiła, że pokochałam zupy, niekonwencjonalne podejście do tradycyjnych przepisów bardzo mi się spodobało. Widać, że autorka gotuje z serca. Gorąco polecam, zajdziecie przepisy zarówno na ciepłe jak i zimne popołudnia.
Jestem zakochana w zupach! Mogłabym je jeść na śniadanie, obiad i kolację. Dlatego postanowiłam kupić tę książkę, by nieco sobie urozmaicić dania mimo wszystko. Powiem szczerze, że to by dobry wybór! Polecam każdemu, kto szuka inspiracji na obiad zarówno wykwintny jak i codzienny domowy. Pięknie wydane, niesamowite fotografie i wspaniałe przepisy!
Super książka kulinarna z przepisami tylko na zupy! Znajdziesz tam zupy na rodzinny obiad, wykwintną kolację, zupy na zły nastrój i zupy szybkiego wykonania. Wszystkie różnorodne i smakowite. Nawet znane przepisy po dodaniu jednego nowego składnika nabierają nowego smaku. Warto spróbować!