100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
RM
Bez glutenu pszenicy i nabiału Kuchnia domowa Antoinette Savill
Oprawa miękka |
Wydanie: trzecie |
ISBN: 978-83-815-1544-3 |
EAN: 9788381515443 |
Tytuł oryginalny: Learn to cook wheat, gluten and dairy free |
Liczba stron: 224 |
Format: 16.0x23.5cm |
Cena detaliczna: 39,99 zł |
23,91 zł
22,79 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
39,99 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem