Powiedz nam, co myślisz!
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Zaloguj się, aby dodać opinię
Marta Migda
26/11/2015
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
W pierwszej części książki autorka dokładnie pisała o mlekach mikrofiltrowanych, o tym, że część E jest szkodliwa, część nieszkodliwa. Do dzisiaj to taki mój poradnik - co kupować, czego nie, co jest dla naszego organizmu korzystne, a co totalnie go wyniszcza.
Eliza Małecka
03/12/2015
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Można uznać, że jestem uzależniona od kupowania książek z przepisami. Widziałam poprzednie książki Julity Bator o zamienianiu chemii na jedzenie, ale bardzo nie lubię radykalizmu w żadnej dziedzinie.
Anonimowy użytkownik
25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
Można uznać, że jestem uzależniona od kupowania książek z przepisami. Widziałam poprzednie książki Julity Bator o zamienianiu chemii na jedzenie, ale bardzo nie lubię radykalizmu w żadnej dziedzinie.
Anonimowy użytkownik
25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem
W pierwszej części książki autorka dokładnie pisała o mlekach mikrofiltrowanych, o tym, że część E jest szkodliwa, część nieszkodliwa. Do dzisiaj to taki mój poradnik - co kupować, czego nie, co jest dla naszego organizmu korzystne, a co totalnie go wyniszcza.