Love vegan Gotowy jadłospis na 21 dni - Zakrzewski Robert, Domaradzka Violetta, Stolińska-Fiedorowicz Hanna | okładka
Agora

Love vegan Gotowy jadłospis na 21 dni Zakrzewski Robert, Domaradzka Violetta, Stolińska-Fiedorowicz Hanna

Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-268-2562-0
EAN: 9788326825620
Liczba stron: 272
Format: 170x245mm
Cena katalogowa: 39,99 zł

39,99 zł 26,32 zł

Oszczędzasz 13,67 zł
-34 %
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!

 

Wirtualne Targi Książki

 

 

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

84,98 zł 51,06 zł

oszczędzasz: 33,92 zł
-39 %
Do koszyka
+
=

89,89 zł 53,77 zł

oszczędzasz: 36,12 zł
-40 %
Do koszyka
+
=

84,89 zł 51,02 zł

oszczędzasz: 33,87 zł
-39 %
Do koszyka
+
=

42,98 zł 29,31 zł

oszczędzasz: 13,67 zł
-31 %
Do koszyka
+
=

89,89 zł 56,26 zł

oszczędzasz: 33,63 zł
-37 %
Do koszyka

Opis

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z Love Vegan!
Znani biegacze ultra i weganie, autorzy projektu Run Vegan i twórcy Biegu Wegańskiego, powracają z nową publikacją, w której zapraszają do zdrowego stylu życia - roślinnej kuchni i aktywności fizycznej. To pierwsza książka na rynku, w której znajdziecie gotowy jadłospis roślinny na 21 dni, szczegółowo zbilansowany i poparty rekomendacją dietetyka! Złożony z łatwo dostępnych i tanich produktów, oczaruje zarówno praktykujących wegan, jak i tych, którzy zaczynają swoją przygodę z kuchnią wegańską, a przede wszystkim rozwieje wątpliwości z długiej listy: skąd czerpać białko, gdzie jest żelazo, co jeść, by nie zabrakło wapnia w diecie roślinnej? Efekt szczegółowego bilansowania kalorii oraz mikro- i makroskładników czytelnik dostaje podany przystępnej formie jadłospisu.
Love Vegan zachęca do uprawiania sportu oraz gotowania pysznych i zdrowych potraw z warzyw, owoców, strączków, orzechów i zbóż. To praktyczny przewodnik, który krok po kroku prowadzi nas po kuchni wegańskiej. Książka zawiera gotowy i uniwersalny jadłospis wegański na 3 tygodnie, po 5 posiłków dziennie, w 3 poziomach kaloryczności, z gotową listą zakupów oraz szeregiem wskazówek do samodzielnego komponowania posiłków.
Autorzy udzielają praktycznych porad: gdzie zrobić najlepsze zakupy, jak właściwie wybrać olej, czy warto kupować produkty BIO i eko, jak budować zdrowe nawyki żywieniowe i jak zmotywować się do uprawiania sportu.
Część napisana przez dietetyczkę Hannę Stolińską-Fiedorowicz pomoże nam samodzielnie zbilansować dietę, tak by była bogata w witaminy, składniki mineralne i miała odpowiednią wartość energetyczną. Po 21 dniach z książką nabierzesz nowych, zdrowych nawyków i będziesz sam potrafił konstruować pełnowartościowe posiłki roślinne.

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.