Konto

Słoma-Krześlak Małgorzata

Informacje o sortowaniu:

sortowanie wg Popularności:
Produkty są sortowane według popularności na podstawie kilku czynników: liczby zakupów, ilości i wartości wystawionych ocen, zainteresowania użytkowników mierzonych dodaniem produktu do koszyka lub ulubionych.

sortowanie wg Cena - od najniższej:
Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najniższej do najwyższej.

sortowanie wg Cena - od najwyższej:
Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najwyższej do najniższej.

sortowanie wg Od najnowszych:
Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najnowsze tytuły, które dopiero trafiły do sprzedaży lub będą dostępne w najbliższym czasie

sortowanie wg Od najstarszych:
Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najstarsze tytuły.
Słoma-Krześlak Małgorzata
Małgorzata Słoma-Krześlak jest dietetykiem klinicznym, a także asystentką badawczo-naukową w Katedrze Dietetyki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego. To współautorka ponad 50 publikacji naukowych. W jej kręgu zainteresowań naukowych znajdują powikłania, wynikające z otyłości i zaburzenia gospodarki węglowodanowej. Małgorzata Słoma-Krześlak jest prelegentką na międzynarodowych konferencjach naukowych. Pracuje w Poradni Zaburzeń Metabolicznych i Leczenia Otyłości, specjalizując się w zwalczaniu insulinooporności i endokrynopatii.

Małgorzata Słoma-Krześlak – autorka książek o insulinooporności i chorobie Hashimoto

Małgorzata Słoma-Krześlak jest współtwórczynią naukowej książki pt. „Żywienie, leczenie i suplementacja w insulinooporności” (Wydawnictwo PZWL). Autorka wraz z Magdaleną Obrzut, prezentują czytelnikom kompleksowe kompendium wiedzy na temat insulinooporności. Publikacja dedykowana jest dietetykom i lekarzom, którzy na co dzień pracują z pacjentami dotkniętymi tym schorzeniem. W 2023 roku ukazała się kolejna książka autorstwa Małgorzaty Słomy-Krześlak, zatytułowana „Hashimoto. Dieta. 100 przepisów” (Wydawnictwo SBM). Publikacja ta stanowi poradnik, który może pomóc w osiągnięciu poprawy komfortu życia u osób zmagających się z chorobą Hashimoto. Autorka przedstawia w swojej pracy 100 prostych przepisów, które mogą stanowić idealną dietę dla osób dotkniętych problemami z tarczycą. Dania opracowane przez Małgorzatę Słomę-Krześlak składają się ze specjalnie dobranych składników, które naturalnie wspomagają pracę tarczycy w walce z uciążliwą chorobą Hashimoto.
 

Bestsellery

Dołącz do Znak EKSTRA
i oszczędzaj na dostawie!

Jak dołączyć? To proste:

  1. Załóż konto w naszej księgarni
  2. Zapisz się do newslettera
  3. Korzystaj z przywilejów od razu!

Twoje korzyści:

  • Darmowa dostawa od 99 zł z GLS
  • Specjalne zniżki tylko dla klubowiczów
  • Pakiet zakładek Art Ladies za 1 zł
  • Brak opłat za uczestnictwo
Kobieta z telefonem Ikona paczki