Dieta Raw Food 20-dniowe kompleksowe oczyszczanie organizmu - Szaciłło Karolina, Szaciłło Maciej | okładka
Zwierciadło

Dieta Raw Food 20-dniowe kompleksowe oczyszczanie organizmu Szaciłło Karolina, Szaciłło Maciej

Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-813-2027-6
EAN: 9788381320276
Liczba stron: 224
Format: 16.2x21.7
Cena katalogowa: 39,90 zł

39,90 zł 22,90 zł

Oszczędzasz 17,00 zł
-43 %
Zamówienie wyślemy 2021-03-05 Książki za 3,90 zł

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

79,80 zł 30,90 zł

oszczędzasz: 48,90 zł
-61 %
Do koszyka

Opis

Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej!
Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski.
Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki stan dzięki książce Dieta Raw Food. Przepisy, które w niej znajdziesz są:
szybkie – oparte na surowych, łatwo dostępnych składnikach,
zdrowe – dostarczają organizmowi bomby witaminowej, mineralnej i całej gamy antyoksydantów.
Oczyść swój organizm po ciężkim jesienno-zimowym menu!
W książce Dieta Raw Food znajdziesz:
· 20-dniowe witariańskie menu.
· 80 autorskich przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje oraz desery.
· Kompleksowy plan oczyszczania organizmu.
· Wskazówki, jak przygotować do „surowej” odnowy swoje ciało, spiżarnię oraz kuchnię.
· Proste techniki medytacji, ćwiczenia oddechowe, wspomagające oczyszczanie zabiegi olejowe oraz kąpiele.
Założenia Diety raw food powstały już w latach 30. XX w. w Stanach Zjednoczonych. Jednak prawdziwy „raw food’owy” boom przypadł na końcówkę XX w. Ludzie dostrzegli zalety prostego naturalnego jedzenia, które nie jest mrożone, ani też poddane procesowi obróbki termicznej powyżej 47°C. Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Wiele osób, chcąc zastosować dietę raw food, sądzi, że opiera się ona wyłącznie na sałatkach i owocowo-warzywnych koktajlach. To dla nich przygotowaliśmy 80 przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje, desery, a nawet pieczywo.
Nie jest to model długoterminowego odżywiania dla każdego, ale doskonały sposób na oczyszczenie organizmu ciepłą wiosną lub latem…
Karolina i Maciej Szaciłło
Karolina i Maciej Szaciłło - eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Maciej od lat gotuje w lubianych programach telewizyjnych.
Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Jem (to co) kocham i chudnę, Zdrowa tarczyca (Wydawnictwo Zwierciadło).

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.