Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści - Suwała Paweł, Baron Aleksander, Kwapniewski G | okładka
Dwie Siostry

Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści Paweł Suwała, Aleksander Baron, Grzegorz Kwap

Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-636-9675-7

Liczba stron: 330

Wydawnictwo: Dwie Siostry

Format: 22.8x28.8

Cena katalogowa: 79,90 zł

79,90 zł 50,34 zł

Oszczędzasz 29,56 zł
-37 %
Zamówienie wyślemy 2019-07-17

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

124,80 zł 80,28 zł

oszczędzasz: 44,52 zł
-35 %
Do koszyka
+
=

119,80 zł 74,28 zł

oszczędzasz: 45,52 zł
-37 %
Do koszyka

Opis

Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!

Ozory wołowe z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe z paprykową zasmażką… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.

Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym – ogórkowy gin i rabarbarowe mohito.

Razem to 100 smakowitych przepisów – prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Polecane bestsellery

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.