PayPo odbierz kod 30 zł na zakupy
Menu

Karolina Paciorek

Karolina Paciorek jest entuzjastką kuchni roślinnej, blogerką, współautorką popularnego bloga kulinarnego “Roślinna Baza”, a także współautorką książki kucharskiej “Roślinna Baza. Tofu”.

Roślinna Baza


Karolina Paciorek prowadzi blog “Roślinna Baza” razem z Mają Jaworowską. Paciorek i Jaworowska wspólnie stworzyły też książkę kucharską “Roślinna Baza. Tofu”.

Obie autorki są entuzjastkami kuchni roślinnej i tofu. W swojej debiutanckiej książce dowodzą, jak wszechstronnym składnikiem jest tofu.


Karolina Paciorek zachęca do eksperymentowania w kuchni i tworzenia własnych przepisów. Uczy też, jak doprawiać, marynować, smażyć i piec tofu.

Informacje o sortowaniu:

sortowanie wg Popularności:
Produkty są sortowane według popularności na podstawie kilku czynników: liczby zakupów, ilości i wartości wystawionych ocen, zainteresowania użytkowników mierzonych dodaniem produktu do koszyka lub ulubionych.

sortowanie wg Cena - od najniższej:
Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najniższej do najwyższej.

sortowanie wg Cena - od najwyższej:
Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najwyższej do najniższej.

sortowanie wg Od najnowszych:
Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najnowsze tytuły, które dopiero trafiły do sprzedaży lub będą dostępne w najbliższym czasie

sortowanie wg Od najstarszych:
Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najstarsze tytuły.

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Wysyłka przed premierą!
Wysyłka przed premierą!
Nowość
Nowość
Nowość
Zapowiedź
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość