Jadłonomia po polsku - Marta Dymek | okładka
Marginesy

Jadłonomia po polsku Marta Dymek

Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-663-3587-5
EAN: 9788366335875
Liczba stron: 280
Format: 220x280mm
Cena katalogowa: 69,90 zł

69,90 zł 52,42 zł

Oszczędzasz 17,48 zł
-25 %
Zamówienie wyślemy 2020-06-03

 

Nominacje Nike

 

 

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

114,89 zł 77,16 zł

oszczędzasz: 37,73 zł
-32 %
Do koszyka
+
=

119,80 zł 79,87 zł

oszczędzasz: 39,93 zł
-33 %
Do koszyka
+
=

109,89 zł 74,37 zł

oszczędzasz: 35,52 zł
-32 %
Do koszyka
+
=

114,89 zł 77,16 zł

oszczędzasz: 37,73 zł
-32 %
Do koszyka
+
=

114,89 zł 77,16 zł

oszczędzasz: 37,73 zł
-32 %
Do koszyka
+
=

72,89 zł 55,41 zł

oszczędzasz: 17,48 zł
-23 %
Do koszyka
+
=

119,80 zł 82,36 zł

oszczędzasz: 37,44 zł
-31 %
Do koszyka
+
=

109,80 zł 76,36 zł

oszczędzasz: 33,44 zł
-30 %
Do koszyka
+
=

109,80 zł 76,36 zł

oszczędzasz: 33,44 zł
-30 %
Do koszyka

Opis

Masz dość długich list trudno dostępnych składników?
Nie chcesz rezygnować z ulubionych, tradycyjnych smaków?

„Jadłonomia po polsku” udowadnia, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i smaczna jak pierogi ruskie!

Oto sześć rozdziałów podzielonych zgodnie z sześcioma porami roku, każda z nich jest niezwykle inspirująca! Tak, mamy w końcu sześć pór roku, często zapominamy o przedwiośniu i o przedzimiu. Wtedy przecież natura również raczy nas różnorodnością i ciekawymi smakami!

„Jadłonomia po polsku” to nie tylko inspirujące przepisy, ale również porady, które ułatwią gotowanie i sprawią, że będzie łatwe, zrozumiałe i pyszne. Teraz już wiadomo, dlaczego latem do rosołu warto wrzucić bób, jak zrobić iście rewolucyjny pasztet bez pieczenia oraz dlaczego kilka kawałków słodkiej dyni tak świetnie sprawdzi się w bigosie!

Jak gotować po polsku – czyli po naszemu! W zgodzie z naszymi smakami, chęciami możliwościami!

Profil w serwisie Facebook

Kanał Jadłonomii na Youtube

Profil w serwisie Instagram

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Polecam! :)

2020-05-20
Kolejna świetna książka autorki Marty Dymek. Fantastyczne przepisy, piekne zdjęcia, ślicznie wydana. Bardzo wygodny podział na pory roku co zdecydowanie znacznie ułatwia gotowanie, a poza przepisami również wiele ciekawych porad i sugestii, rewelacja!

Rewelacyjna!

2020-05-20

Genialna, pięknie wydana, pełna inspirujących i cudownych przepisów nowa "Jadłonomia"! Uwielbiam te roślinne przepisy, ciekawe składniki i szybką i łatwą formę przygotowania. 

Nawet moi najbliźsi, którzy akurat lubią mięso zawsze są zachwyceni, kiedy przygotowuje takie roślinne potrawy, i tym razem "Jadłonomia" się sprawdziła! :) 

Kolejna Jadłonomia!

2020-05-20
Uwielbiam wszystkie przepisy od Marty Dymek i uważam, ze nie trzeba wcale być na diecie wegetariańskiej czy wegańskiej, aby się nimi zachwycać. Są pyszne, zdrowe i naprawdę proste. Teraz w polskim wydaniu, czyli najlepsze polskie dania, w wyjątkowej roślinnej formie!

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.